Vlees
Tientallen soorten borrelhapjes met vlees bestelt u via Cateringservice De Gelegenheid
Wellicht organiseert u binnenkort de vrijdagmiddagborrel. U viert een speciaal jubileum, uw verjaardag komt er langzamerhand aan. Of u wilt op zaterdagavond uitgebreid gaan borrelen met familie of vrienden. Wat voor gelegenheid er ook op de planning staat, in alle gevallen bestelt u uw borrelhapjes met vlees via Cateringservice De Gelegenheid. Enkele voorbeelden van borrelhapjes die wij voor u kunnen verzorgen zijn:
– Rookvleesrolletje
– Wrap carpaccio
– Kipspiesje
– Ham monchou
De hapjes met vlees leveren wij als een feestelijk pakket. Het pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd.
Maak indruk met uw barbecue door te kiezen voor kwalitatief goede catering
Naast dat u voor bovengenoemde hapjes bij ons aan het juiste adres bent, verzorgen we ook graag een luxe barbecue met vlees. We werken enkel met de beste producten. Hierdoor bestelt u vleessoorten als ribeye, kogelbiefstuk, picanha (staartstuk), varkensoester en lamsrack bij ons. Uiteraard worden de BBQ, samen met bestek, borden, opscheplepels en tangen ook met uw pakket geleverd. Hierdoor wet u zeker dat u aan alles heeft gedacht.Gratis bezorgd in uw achtertuin of bedrijfstuin
Steeds meer mensen maken gebruik van onze catering. En dat is helemaal niet zo vreemd. Naast dat u bij ons verzekerd bent van mooie producten, maken wij zowel de hapjes als de BBQ vlak voor de levering klaar. Verser kan het dus niet! De catering met vlees bezorgen wij gratis in uw achtertuin of bedrijfstuin in Alblasserwaard. Naast onze vestiging leveren we in ruime omstreken (60 kilometer rond Sliedrecht). Vraag vrijblijvend een offerte voor uw barbecue of de hapjes door het formulier op onze website in te vullen. Uiteraard helpen we u ook graag verder als u telefonisch contact met ons opneemt.