Verjaardag feest
Een verjaardag om nooit meer te vergeten
Heeft u een verjaardag op de planning staan? Misschien helpt u mee met de verjaardag van een vriendin of bent u zelf jarig binnenkort. In beide gevallen is het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering. Op zo’n dag is het fijn wanneer iedereen lekker kan genieten en er niet heen en weer gerend hoeft te worden naar de keuken. Dan komen wij, Cateringservice De Gelegenheid, goed van pas.

Wij richten ons op het maken, presenteren en gratis leveren van lekkere gerechten. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat gerechten samen te stellen waar al uw gasten van zullen smullen. Met ons uitgebreide aanbod aan hapjes zit er voor elke gast wel iets bij. Maar waar kunnen we u zoal mee van dienst zijn?

Houdt u het feestje binnen of wilt u graag dat de catering 100% verzorgd wordt en al het eten kant en klaar op tafel staat? Dan zijn borrelhapjes dé oplossing om heerlijk van te genieten op de verjaardag. Wij houden rekening met de diverse wensen van de gasten, wat betekent dat wij vlees, vis en vegetarische borrelhapjes hebben in ons assortiment. Hiernaast heeft u de keuze uit eenvoudige hapjes, maar ook luxe borrelhapjes. Maar bent u nou een echt buitenmens en spreekt het houden van een barbecuefeest u wel aan? Wij hebben barbecuegerechten in onze shop die uw tuinfeestje helemaal compleet zullen maken. Denk hierbij aan een pakket van diverse vleessoorten en vegetarische spiesjes. Wij vinden het belangrijk dat de barbecue compleet verzorgd is. Zo leveren wij ook sauzen, salades en materialen (denk aan een standaard gas barbecue en opscheplepels).

Bent u benieuwd geworden naar wat Cateringservice De Gelegenheid voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor verdere vragen, zodat wij een onvergetelijke verjaardag voor u neer kunnen zetten!