Tapas catering Ridderkerk

Bent u groot fan van de Spaanse keuken? Dan kunt u ervoor kiezen de gasten van uw feestje kennis te laten maken met uw favoriete tapasgerechten. Cateringservice de Gelegenheid helpt u hier graag bij. Dit doen wij door tapas catering op hoog niveau te verzorgen, Tapas catering Ridderkerk.

De lekkerste Spaanse gerechtjes voor uw feestje

Cateringservice de Gelegenheid is al jaren gespecialiseerd in het bereiden van verschillende soorten tapasgerechten. Of u nu van gehaktballetjes houdt of liever visgerechtjes serveert op uw feestje: u bent bij dit catering bedrijf, aan het juiste adres. Wij bereiden de lekkerste Spaanse gerechtjes voor uw feestje, geheel naar uw wens. Dit betekent dat u zelf kiest welke gerechtjes u wil serveren op uw party.

Serveert u liever geen Spaanse tapasgerechtjes op uw feestje, maar wilt u andere gerechten afnemen bij Cateringservice de Gelegenheid? Dan is dit zeker mogelijk. U kunt ook bij ons terecht voor BBQ catering, buffet catering en lunch catering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Tapas catering: voor iedere party

Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekkere hapjes kan serveren op zijn of haar feestje. Daarom bieden we onze tapas catering aan voor iedere party. Of u nu een kleine borrel organiseert voor vrienden en vriendinnen of een bedrijfsfeest met honderden collega’s op de planning heeft staan: Cateringservice de Gelegenheid staat voor u klaar. Ook op bruiloften, jubilea en andere grote feesten kunnen wij de catering verzorgen. Uiteraard doen wij dit altijd op het hoge niveau dat u van ons gewend bent. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u moet betalen om de lekkerste tapasgerechten te serveren op uw feestje? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u inderdaad gebruik maakt van onze tapas catering.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Tapas catering Ridderkerk

Tapas catering Ridderkerk

Neem contact met ons op!