Party catering Hardinxveld Giessendam

Uw feestje is pas echt geslaagd als er lekkere hapjes geserveerd worden. Wilt u de gasten van uw feestje lekker hapjes voorschotelen, maar heeft u geen zin om zelf urenlang in de keuken te moeten staan? Maak dan gebruik van de party catering van Cateringservice de Gelegenheid in Hardinxveld. Met een beetje hulp van de enthousiaste koks van onze catering service, kunt u de lekkerste hapjes serveren op uw feestje, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Party catering Hardinxveld Giessendam 

Van borrelhapjes tot complete buffetten

Wij bieden u een tal aan mogelijkheden op gebied van party catering. Zo kunt u eenvoudige en luxe borrelhapjes door onze koks laten bereiden, maar kunnen wij ook complete party buffetten klaarmaken. U heeft alleen nog te kiezen welke gerechten u wilt serveren op uw feestje, welke hapjes u wilt serveren of welke drank er bij mag. Wij zorgen dat uw party catering voor honderd procent aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van onze party catering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van party catering. Ook kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Hoge kwaliteit, voor een lage prijs

Voor het bereiden van uw party cateringgerechten, maken wij enkel en alleen gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Én omdat uw cateringgerechten klaargemaakt worden voor vakkundige en ervaren koks, weet u bij Cateringservice de Gelegenheid zeker dat u hoge kwaliteit party catering afneemt. Ook voor vegetarische gerechten en gerechten met vlees, maar zonder varkensvlees zijn wij dé catering service voor u.

Dit betekent echter niet dat u veel moet investeren in uw party catering. Wij leveren namelijk hoogwaardige hapjes en gerechten voor uw feestje, maar doen dit wel altijd voor een aantrekkelijk lage prijs.

Party catering nodig? Neem contact met ons op

Wilt u de lekkerste hapjes of complete gerechten serveren op uw feestje? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag welke hapjes u wil serveren, voor hoeveel personen u party catering nodig heeft en wanneer uw feestje plaatsvindt. We zetten uw feestje graag in onze agenda.

Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze party catering? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Bent u akkoord met onze offerte, dan zetten wij uw catering afspraak direct in onze agenda.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Party catering Hardinxveld Giessendam

Party catering Hardinxveld Giessendam

Neem contact met ons op!