Regel de catering voor uw feest of gelegenheid op locatie  

Viert u binnenkort een gelegenheid op locatie en ontvangt u daarom veel gasten? Wij begrijpen dat u daardoor geen tijd en zin heeft om zelf uren in de keuken te staan. Bij Cateringservice De Gelegenheid heeft u een ruime keuze aan bijvoorbeeld borrelhapjes en gerechten voor de barbecue voor uw gelegenheid op locatie. U hoeft alleen een keuze te maken in onze online shop en de producten te bestellen, waardoor wij de rest voor u doen!

Verse producten bij onze catering met zowel borrelhapjes als barbecue op locatie
Wij bieden alles aan voor iedere gelegenheid. Zo is er bijvoorbeeld veel keus aan borrelhapjes te vinden in onze online shop, maar ook gerechten voor de barbecue. Alles is te vinden in onze shop, zoals vlees, vis maar ook vegetarisch. De gerechten bieden wij aan op samengestelde schalen. Alles is gemaakt van 100% verse ingrediënten en maken wij enkele uren voor de levering voor u klaar. Zo garanderen wij de beste kwaliteit. Uw bestelling wordt daarnaast gratis bij u bezorgd!

Bestel onze catering snel en makkelijk in de online shop
In onze online shop vind u meerdere producten zoals hapjes en allerlei andere gerechten. Deze producten zijn ook te bestellen als u een gelegenheid op locatie viert. Maak een keuze in de online shop en voeg de gekozen producten gemakkelijk toe aan uw winkelmandje. Log vervolgens in met uw account of maak een nieuw account aan, wanneer u nog geen account bij ons heeft. Vul alle gegevens in die wij van u en de locatie van uw gelegenheid nodig hebben. Wanneer wij de betaling van u ontvangen hebben, gaan wij voor u aan de slag, zodat wij uw bestelling vers en op tijd op uw locatie kunnen leveren. Bestel dus snel de catering voor uw volgende gelegenheid gemakkelijk in onze online shop!