OFYR BBQ Dordrecht

OFYR Barbecue Dordrecht

Uw OFYR barbecue Dordrecht is alleen een succes als u de lekkerste vleesgerechten kunt serveren aan uw gasten. Cateringservice de Gelegenheid helpt u graag uw barbecue te laten slagen. Dit doen wij door onder ander het inzetten van onze OFYR. Met deze op houtgestookte BBQ brengt u een stukje beleving terug van vroeger toen alles boven houtvuren gebraden en gekookt werd. Maakt u gebruik van onze BBQ catering, dan weet u zeker dat de gasten van uw barbecue zullen smullen en er nog veel over zullen napraten.  OFYR Barbecue Dordrecht.

BBQ vlees van hoge kwaliteit

Cateringservice de Gelegenheid levert enkel BBQ vlees van hoge kwaliteit. Als u gebruik maakt van onze OFYR BBQ Dordrecht catering, weet u zeker dat u de gasten van uw barbecue de lekkerste vleesgerechten kunt serveren.

Een groot assortiment BBQ vlees

Het is belangrijk dat er een groot assortiment aan BBQ vlees aanwezig is omdat geen ene smaak hetzelfde is, voor elke persoon moet er wat te kiezen zijn, is ons standpunt.  En omdat wij dat begrijpen hebben wij altijd een ruim assortiment aan vlees en groente’s bij ons die goed te bereiden zijn op de OFYR BBQ. Denk daarbij eens aan heerlijke Bavette, Spareribs en dan a la minute op uw smaak afbakken, Vis maar zeker ook vegetarisch als paprikaringen met ei, Groentes als groene asperge’s, romanesco enz. enz.

In overleg met u word het assortiment BBQ vlees samengesteld.

Goed om te weten: Cateringservice de Gelegenheid heeft ook een groot assortiment vegetarische barbecue producten.

 

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de OFYR BBQ Dordrecht dat wij kunnen GRATIS komen bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons grote assortiment heerlijk BBQ vlees.

 

En bent u benieuwd wat u moet betalen om het lekkerste BBQ vlees van Cateringservice de Gelegenheid te kunnen serveren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij ons Cateringsbedrijf. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u uw barbecue organiseert in samenwerking met Cateringservice de Gelegenheid.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hapjesbesteld.nl