Lunchcatering

Wilt u lunchen met een grote groep mensen? Dan kost het wel erg veel tijd om de lunchgerechten zelf klaar te maken. Als u geen tijd of zin heeft om zelf in de keuken te staan, kunt u gebruik maken van de lunch catering van Cateringservice de Gelegenheid. Wij maken de lekkerste lunchgerechten voor u klaar en leveren deze gerechten op het gewenste moment, bij u thuis of op kantoor. Lunchcatering.

Een kleine of grote lunch

Het maakt niet uit wat voor lunch u op de planning heeft staan: ons Catering bedrijf staat voor u klaar. We kunnen eenvoudige en kleine gerechten bereiden voor een kleine groep mensen, maar we kunnen ook vele verschillende lunchgerechten klaarmaken voor een groot gezelschap. Cateringservice de Gelegenheid gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dit betekent dat wij ook uw lunch kunnen verzorgen, hoe complex of groot deze ook is.

Een heerlijke lunch op maat

Bij Cateringservice de Gelegenheid kiest u zelf welke lunchgerechten u af wil nemen. We kunnen diverse belegde broodjes voor u maken, maar ook salades, soepen en snacks vindt u in ons assortiment. En wilt u een gezonde lunch organiseren met diverse fruitige smoothies op het menu? Dan bent u bij Cateringservice de Gelegenheid ook aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook heerlijke en op en top gezonde smoothies klaarmaken.

Inzicht in de kosten? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze hoogwaardige lunch catering? Vraag dan een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Geef aan wat voor gerechten u af wil nemen en voor hoeveel personen u een lunch wil organiseren. Wij kunnen u vervolgens direct een overzicht geven van uw lunchkosten.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de lunch catering van Cateringservice de Gelegenheid? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook als u meer wil weten over onze BBQ catering buffet catering of party catering, staat Cateringservice de Gelegenheid voor u klaar.

Bestel hier uw groepslunches of uw lunchbroodjes

Neem contact met ons op!