Groepslunch

Wilt u lunchen met een grotere groep mensen? Dan kost het wel erg veel tijd om de lunchgerechten zelf klaar te maken.  Daarvoor kan u gebruik maken van de lunch catering van Cateringservice de Gelegenheid. Wij maken de lekkerste lunchgerechten voor u klaar en leveren deze gerechten op het gewenste moment, bij u thuis of op kantoor. Groepslunch.

Een kleine of grote lunch

Het maakt niet uit wat voor lunch u op de planning heeft staan: ons Catering bedrijf staat voor u klaar. We kunnen eenvoudige en kleine gerechten bereiden voor een kleine groep mensen, maar we kunnen ook vele verschillende lunchgerechten klaarmaken voor een groot gezelschap. Cateringservice de Gelegenheid gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dit betekent dat wij ook uw lunch kunnen verzorgen, hoe complex of groot deze ook is.

Een heerlijke Groepslunch op maat

Wij hebben diverse verschillende groepslunch op ons menu staan, Die elke maand wisselen in het geserveerde beleg. Uiteraard is het altijd mogelijk om daar in overleg uw eigen wensen in te verwerken. Ook de drank zoals melk, jus d orange of smoothies kunnen wij ter aanvulling op uw groepslunch voor u verzorgen. Nergens omkijken naar wij zorgen dat het netjes en ruim op tijd bezorgd word op uw locatie

Inzicht in de kosten? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze hoogwaardige lunch catering? Vraag dan een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Geef aan wat voor gerechten u af wil nemen en voor hoeveel personen u een lunch wil organiseren. Wij kunnen u vervolgens direct een overzicht geven van uw lunchkosten.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de lunch catering van Cateringservice de Gelegenheid? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Lunch catering Waalwijk

Groepslunch

Neem contact met ons op!