Gourmetten

Gourmetten: wij verzorgen uw perfecte gourmet!

Wilt u lekker gourmetten thuis, maar heeft u geen zin om alle voorbereidingen te treffen die bij gourmetten om de hoek komen kijken? Dan is een gourmet compleet verzorgd bestellen bij Cateringservice De Gelegenheid uit Sliedrecht de ideale oplossing. Uw favoriete gourmet bestellen gaat bij ons heel eenvoudig online. Met een paar klikken op de knop stelt u uw ideale gourmetmenu samen. Natuurlijk kun u ook gewoon de smartphone pakken en uw bestelling telefonisch via ons doorgeven. Het maakt ons niet uit, als u maar lekker kunt eten!

Sales

Na een bestelling van een bezorgmenu gourmet compleet verzorgd, kunt u met uw dierbaren, zoals uw familieleden, vriendengroep of met uw collega’s, heerlijk genieten van het lekkerste vlees. Uiteraard zijn ook extra hapjes, salades, rauwkost, eventueel een lekkere soep, frietjes, frisdranken en/of alcoholische dranken mogelijk om bij uw gourmetmenu bij te bestellen. Het is maar net wat uw wensen zijn, want bij De Gelegenheid staat de klant centraal en niemand anders. Bij Cateringservice De Gelegenheid is het allemaal mogelijk! We leggen graag uit waarom de keuze voor onze cateringservice een topervaring betekent.

Gratis bezorging in de wijde regio rond Sliedrecht

Als uw professionele cateraar bezorgt De Gelegenheid uw gourmet compleet verzorgd vanaf zes personen gratis en snel bij u thuis of bij uw bedrijfsvestiging. U hoeft hier verder niets voor te doen. Wij zorgen dat uw gourmetvlees van uitstekende kwaliteit is en netjes op het door u gewenste moment wordt afgeleverd.

Superlekker vlees dat met zorg bereid is

De cateringservice van De Gelegenheid biedt u niet alleen een garantie op bezorging. Minstens zo belangrijk is dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van ons vlees en onze salades. Ons vlees is met zorg bereid door professionele slagers en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van smaakbeleving.

Maar naast het bieden van een superieure smaaksensatie, heeft Cateringservice De Gelegenheid ook de hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. Ons vlees, salades, groenten en dranken zijn met de grootste zorg en volgens zorgvuldige gezondheidsprocedures bereid. Wij willen onze klanten namelijk het beste van het beste gourmet bieden. Want gourmet bestellen is iets wat niet alleen leuk moet zijn, maar ook een gezellig samenzijn is waarbij u veilig met elkaar van het beste vlees kunt geniten dat in Nederland verkrijgbaar is. Bij Cateringservice De Gelegenheid heeft u die garantie!

Een gourmet bestellen is voordeliger dan u denkt

Ten slotte nog een laatste voordeel van onze cateringservice. Kiest u ervoor om het vlees, salades en eventueel andere gerechten of dranken voor het gourmetten bij Cateringservice De Gelegenheid te bestellen, dan bent u gegarandeer van aantrekkelijke prijzen. Lekker en gezond eten, zo bewijzen wij keer op keer, hoeft echt net duur te zijn. Bekijk nu ons aanbod gourmetproducten en gourmetpakketten en bestel uw favoriete gerecht via ons. Dan staat er snel een van onze medewerkers bij u op de stoep om het eten veilig en hygiënisch bij u af te leveren.