Contract catering: gezond lunchen tijdens het thuiswerken!

Nu het thuiswerken een enorme vlucht neemt en de bedrijfskantine steeds vaker leeg komt te staan, heeft u als werkgever geen zicht meer op de maltijden die uw personeel tot zich neemt. Toch wilt u als werkgever gezonde voeding stimuleren. Maak daarom gebruik van onze contract catering: een simpele en aantrekkelijke manier om dagelijks te voorzien in hoogwaardige, overheerlijk en uitgebalanceerde maaltijden die bij uw personeel thuis worden bezorgd!

Met aandacht van de lunch genieten

In India is het een dagelijks fenomeen, de lunch die wordt bezorgd in pannetjes die uit meerdere lagen bestaan: de Dabbawalla. Werknemers genieten er een warme en gezonde lunch die per trein wordt bezorgd. Een efficiënt systeem. Werknemers genieten buiten van de lunch, maken nog een ommetje en gaan dan vol goede energie weer aan de slag. De warme en uitgebreide lunch is ook in Zuid-Europa al eeuwenlang een heilig gebeuren: je ziet daar geen kantoormedewerker een broodje naar binnen duwen achter de computer.. Alsof de lunch een obstakel is, dat maar beter snel kan gebeuren. Het is niet zo gek dat mensen om vier uur ‘s middags een dip krijgen, of erger nog: stressverschijnselen, omdat ze het liefst acht uur lang achter elkaar doorknallen. Op de lange termijn is dit funest voor de werknemer.

De bedrijfskantine verplaatsen naar de thuiswerkplek

Nee, de lunch is juist een moment om even alle drukte aan de kant te schuiven. Pauze vieren! Een lekkere pasta, een kom soep, luxe belegde broodjes. Steeds meer bedrijven leggen hier de nadruk op en zien erop toe dat werknemers de tijd nemen voor hun pauze en daarbij gezond eten. Het liefst daarna nog een wandelingetje. De lunchcatering die bij bedrijven wordt bereid of bezorgd, wordt steeds populairder. Doordat steeds meer mensen in deze tijden echter thuis moeten werken, heeft u als werkgever daar geen zicht meer op. Wij kunnen uw bedrijfskantine echter verplaatsen naar de thuiswerkplek! Dagelijks zorgen wij voor een gezonde lunch en/of diner via onze speciale contract catering: u en uw werknemers hebbben op die manier geen omkijken meer naar de maaltijd, die wordt verzorgd en bezorgd!

Dagverse lunch aan huis: de oplossing!

Op die manier houdt u de zorgende factor als werknemer in stand. Natuurlijk bepaalt u niet wat hij of zij thuis eet, maar het is een nobele geste om dit aan te bieden. De meeste werknemers zullen letterlijk en figuurlijk toehappen, want hoewel thuiswerken voor een hogere productiviteit zorgt, wil de oude gewoonte van het slordige en snelle lunchen nog wel eens terugkeren: wanneer men thuis aan een project bezig is, wordt de lunch daardoor uitgesteld of overgeslagen. Wanneer de bezorger van onze lunchcatering op een vast tijdstip aan de deur staat met een heerlijk geurende, dagverse lunch, is hij of zij eerder geneigd om de laptop even aan de kant te zetten en er heerlijk voor te gaan zitten. De ultieme oplossing! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.