Catering voor huwelijk
Een volledig georganiseerde catering voor uw huwelijk

De belangrijkste dag van uw leven staat over een tijdje dan eindelijk voor de deur: uw huwelijk. Elk aspect van deze dag is al helemaal uitgestippeld, u bent alleen nog aan het twijfelen over de catering voor uw huwelijk. Maar twijfel niet langer: Cateringservice De Gelegenheid staat voor u klaar om uw huwelijk perfect te laten verlopen.’

Wij maken uw dag compleet

Wat uw wens voor uw bruiloft ook is, wij kunnen het leveren. Zat u te denken aan borrelhapjes om de gasten de hele dag door mee te verwennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren eenvoudige en luxe borrelhapjes in allerlei soorten en maten. Denk aan vlees en vis, maar ook genoeg vegetarische opties. Lijkt het u leuk om ’s avonds de barbecue aan te zetten? Dan is de catering hiervan ook mogelijk bij ons! Complete vleespakketten inclusief hamburgers en gemarineerde speklapjes of een combinatie van vlees en vis voor de barbecue kunnen op uw belangrijke dag bezorgd worden.

Maar ook volledige buffetten zitten in ons assortiment. Wat dacht u van een buffet met een Italiaans thema bijvoorbeeld? Gebaseerd op onze jarenlange ervaring, stellen wij de lekkerste gerechten samen om u en uw gasten van te laten smullen. Wij vinden het belangrijk dat onze producten 100% vers zijn, dus wij bereiden de gerechten enkele uren voor uw huwelijk begint. Zo bent u ervan verzekerd dat alles de dag door vers blijft.

Bestellen is een eitje

Via onze website kunt u ons gehele aanbod zien en bepalen wat u (en uw partner) het meeste aanspreekt. Plaats de hapjes in uw winkelmandje en maak een account aan. Voor vragen of een factuur kunt u ons uiteraard mailen, maar bellen is ook een optie. Zo kunt u al uw wensen bij ons kwijt en zo zorgen wij ervoor dat uw huwelijk vlekkeloos verloopt.