Catering thuis Gorinchem

Geeft u binnenkort een feestje? Dan moet u niet alleen diverse drankjes in huis halen, maar is het tevens belangrijk om na te denken over de catering thuis. Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste catering hapjes serveren, maar heeft u geen zin om uren in de keuken te staan? Neem dan contact op met Cateringservice de Gelegenheid en bestel onze catering thuis, Catering thuis Gorinchem.

Voor alle gelegenheden

Wij hebben al jaren ervaring in het verzorgen van catering thuis. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij de lekkerste gerechten en hapjes bereiden voor alle gelegenheden. Of u nu jarig bent of een jubileumfeestje organiseert: bij Cateringservice de Gelegenheid bestelt u de lekkerste catering thuis. Wij bereiden gerechten en hapjes voor kleine groepen, maar ook voor grote gezelschappen. Dit doen wij altijd voor een aantrekkelijk lage prijs.

Catering op maat

Iedereen heeft andere wensen en eisen bij het bestellen van catering thuis. Wij vinden het belangrijk dat u de lekkerste gerechten en hapjes kunt serveren aan de gasten van uw feestje. Daarom bieden wij een catering op maat aan. Maakt u gebruik van onze catering thuis, dan kunt u helemaal zelf kiezen welke hapjes u aan uw gasten wil serveren. Wij zorgen ervoor dat onze catering thuis helemaal aan uw wensen en eisen voldoet.

De kosten van catering thuis

De kosten van catering thuis zijn afhankelijk van diverse factoren. Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze cateringservice? Vraag dan een offerte aan via de website. Vul uw gegevens in en geef aan welke gerechten en hapjes u wil serveren op uw feestje. Wij stellen een offerte op maat voor u op en versturen deze per mail.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze catering thuis? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons telefonisch benaderen om uw vraag of vragen te stellen, maar wij zijn ook bereikbaar per e-mail. Tot slot kunt u ook het contactformulier op de website invullen om in contact te komen met Cateringservice de Gelegenheid.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering thuis Gorinchem

Catering thuis Gorinchem

Neem contact met ons op!