Catering bestellen in Rotterdam

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten de lekkerste hapjes voorschotelen? Dan kunt u zelf urenlang in de keuken gaan staan om lekkernijen klaar te maken, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een catering bedrijf. Cateringservice de Gelegenheid maakt graag de lekkerste hapjes en maaltijden voor uw feestje, Catering bestellen in Rotterdam.

Voor kleine en grote feestjes

Ongeacht het soort feestje dat u van plan bent te geven, Cateringservice de Gelegenheid is het juiste adres voor uw catering. Wij maken maken onder andere eenvoudige borrelhapjes voor kleine feestjes, maar ook buffetten en grote barbecues op locatie voor grote partijen. Laat ons weten wat voor catering hapjes of maaltijden u wilt voorschotelen aan uw gasten en hoeveel mensen er komen, wij zorgen ervoor dat u de lekkerste catering af kunt nemen voor uw feestelijke gelegenheid.

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het afnemen van partycatering. Daarom leveren wij als catering bedrijf vele verschillende hapjes en gerechten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan denken wij graag met u mee.

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast regelen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over onze catering, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.
Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering bestellen in Rotterdam

Catering bestellen in Rotterdam

Neem contact met ons op!