Catering aan huis Rotterdam

Bent u van plan binnenkort een feestje te geven of gaat u gewoon voor gemak? Cateringservice de Gelegenheid verzorgd uw catering aan huis. Simpele borrelhapjes of complete buffetten? Wij verzorgen het. Onze gepassioneerde koks creëren, maken en bezorgen uw catering aan huis. Bent u op zoek naar een kok die bij u thuis komt koken, of wilt u live cooking op een OFYR barbecue? Laat het ons weten. Catering aan huis Rotterdam

Voor kleine en grote feestjes

Ongeacht het formaat van of het soort feestje dat u geeft, Cateringservice de Gelegenheid is uw partner voor catering aan huis. U kunt er voor kiezen om zelf uren in de keuken te staan voor de maaltijden, maar u kunt het ook uitbesteden aan een cateringbedrijf met passie. Wij maken eenvoudige maaltijden voor kleine feestjes, maar ook grote buffetten voor grotere party’s. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wat u wilt serveren, wij verzorgen uw catering aan huis.

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Uiteraard begrijpen wij dat elke gast of klant zijn of haar eigen wensen, eisen en verwachtingen heeft hij het afnemen van catering. Daarom bieden wij al catering bedrijf nabij Rotterdam, vele verschillende hapjes en gerechten.  U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan denken wij graag met u mee.

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast geregeld hebben? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes of maaltijden u wilt serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren of bij u op thuis de catering vers kunnen bereiden.

Wilt u meer weten over onze catering, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.
Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering Rotterdam

Catering Rotterdam

Neem contact met ons op!