Buffetten Schoonhoven

Geeft u een feestje in de vroege middag of in de avond, dan is het voldoende om uw gasten catering hapjes te serveren. Echter, geeft u een feestje in de late middag of vroege avond? Dan hebben uw gasten nog niet gegeten als zij naar uw feestlocatie komen. In dit geval moet u hen iets te eten aan kunnen bieden, bijvoorbeeld in de vorm van een buffet. Buffetten Schoonhoven.

Vele verschillende buffetten

Cateringservice de Gelegenheid houdt zich al jaren bezig met het bereiden van de lekkerste hapjes en gerechten voor verschillende soorten feestjes. U kunt bij ons losse hapjes afnemen voor een geslaagde party, maar ook een compleet feestbuffet bestellen. Wij hebben een groot aanbod buffetten. U kunt dan ook altijd wel een buffet vinden dat bij u past en bovendien binnen uw budget valt.

Enkele buffetten die u bij ons kunt bestellen, zijn het tapasbuffet, het stamppot buffet, het Italiaans buffet, het saladebuffet, het satébuffet en het warme en koude buffet. U kunt ons complete aanbod buffetten op de website bekijken.

Catering op maat

Bij Cateringservice de Gelegenheid bestelt u catering op maat. Dit wil zeggen dat u zelf kiest welk buffet u af wil nemen. En wilt u niet alleen gerechten in buffetvorm serveren, maar wilt u ook lekkere hapjes bestellen voor uw feestje? Dan is dit uiteraard mogelijk. U hoeft alleen bij ons aan te geven welk buffet en/of welke hapjes u lekker vindt: wij verzorgen uw catering op maat.

Uw favoriete buffet direct bestellen

Heeft u een lekker buffet gevonden op onze website? Dan kunt u dit buffet direct online bestellen. Dit doet u door het betreffende buffet in uw winkelmandje te plaatsen. Vervolgens rondt u uw bestelling af door uw gegevens in te vullen en uw buffet af te rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw buffet op de dag van uw feestje op tijd bij u afgeleverd wordt.

Een offerte aanvragen

Wilt u catering op maat bestellen bij Cateringservice de Gelegenheid? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website. Door een offerte aan te vragen, weet u precies wat u voor uw catering op maat moet betalen. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en uiteraard ook geheel vrijblijvend. Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Buffetten Schoonhoven

Buffetten Schoonhoven

Neem contact met ons op!