Buffet aan huis Hardinxveld Giessendam

Geeft u binnenkort een feestje? Bestel dan niet alleen lekkere drankjes en feestelijke decoratie, maar denk ook eens na over de catering van uw feestje. Wilt u de gasten van uw feestje een complete maaltijd serveren? Dan is het buffet aan huis van Cateringservice de Gelegenheid wellicht iets voor u, Buffet aan huis Hardinxveld Giessendam.

Ideaal voor een feestje

Cateringservice de Gelegenheid is al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van feestelijke catering. Wij kunnen niet alleen catering hapjes bereiden voor de gasten van uw feestje, maar verzorgen ook een compleet buffet aan huis. Een buffet aan huis is ideaal als u de gasten van uw feestje een complete maaltijd wil serveren, zonder dat u zelf uren in de keuken moet staan. Wij verzorgen de buffetgerechten, zetten deze klaar en ruimen het buffet weer op als uw feestje voorbij is. Ideaal!

Een feestelijk buffet

Uiteraard is het buffet aan huis van Cateringservice de Gelegenheid een extra feestelijk buffet, met heerlijke gerechten voor een geslaagd feestje. U kunt ons de vrije hand geven in het bepalen van de gerechten voor uw buffet aan huis, maar u kunt hier zelf ook betrokken bij zijn. In dit geval geeft u door wat voor gerechten u wil serveren aan uw gasten en maken wij een feestelijk buffet op maat.

Een offerte aanvragen voor uw buffet aan huis

Bent u benieuwd naar de kosten van uw buffet aan huis? Vraag dan een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Dit doet u door het offerteformulier op de website in te vullen. Op basis van het offerteformulier sturen wij u een prijsindicatie per mail. U kiest zelf of u wel of niet akkoord gaat met de prijs in onze offerte.

Meer informatie? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over ons Buffet aan huis Hardinxveld Giessendam, voor u een offerte aanvraagt via de website? Neem dan gerust contact op met Cateringservice de Gelegenheid. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. En heeft u hulp nodig met het aanvragen van een offerte? Dan kunt u contact opnemen zodat wij samen met u het offerteformulier op de website in kunnen vullen. Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Buffet aan huis Hardinxveld Giessendam

Buffet aan huis Hardinxveld Giessendam

Neem contact met ons op!