Borrelhapjes: gezond eten

Borrelhapjes Ridderkerk gezond eten gaan hand in hand. CateringservicedeGelegenheid maakt smaakvolle hapjes voor uw feestje. Of u nu op zoek bent naar gezonde hapjes voor uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of huwelijksfeest.  Omdat wij zijn gespecialiseerd in het bereiden en het presenteren van smaakvolle borrelhapjes, bent u bij ons aan het juiste adres. Gratis bij u thuisbezorgd in Ridderkerk binnen een straal van 60 km en biologisch en rijk van smaak, zonder dat u uren in de keuken door moet brengen om uw gasten in de watten te leggen. Zo hebben wij voor u;  eenvoudige borrelhapjes tot luxe snacks en borrelhapjes.

Gezonde hapjes

In een gezonde leefstijl passen gezonde borrelhapjes, daarom hebben een aantal schalen samengesteld op basis van onze ervaring en deskundigheid. Deze schalen bevatten voor ieder wat wils, van vegetarische hapjes die biologisch maar ook tot snacks met vlees en vis. Omdat de ingrediënten die wij gebruiken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en altijd 100% vers, weet u dus zeker dat u uw gasten uitstekende hapjes voor kunt schotelen als u kiest voor de borrelsnacks van Cateringservicedegelegenheid. De bereiding van uw bestelling is slechts enkele uren voordat uw feest van start gaat van goede en verse ingrediënten waardoor deze vers en verrukkelijk blijven. U proeft het verschil.

Gemakkelijk borrelhapjes online bestellen

Wilt u uw gasten verrassen met de lekkerste gezonde hapjes? En bestel deze dan gemakkelijk en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van hapjes. Zo kunt u zowel warme als koude gezonde snacks bestellen. U plaatst uw gewenste hapjes in uw winkelmandje. Vervolgens hoeft u alleen maar een account aan te maken om uw bestelling te plaatsen. Na het invullen van uw gegevens en het voldoen van de betaling gaat wij voor u aan de slag. U ontvangt uw verse borrelhapjes altijd netjes op tijd, 100% vers. Bij vragen over de gezonde hapjes, onze werkwijze of de levering kunt u altijd contact opnemen. En kan zowel telefonisch als via de e-mail.

Offerte Formulier

  • Verklaar uw offerte verder in de beschrijving!

Hapjesbesteld