Koude en warme borrelhapjes

U geeft een feestje en wilt uw gasten de lekkerste hapjes voor kunnen schotelen. U heeft echter geen zin om de hele dag in de keuken te staan. De oplossing? Maak uw hapjes niet zelf, maar bestel deze eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Voor een lage prijs kunt u uw gasten de lekkerste borrelhapjes voorschotelen, zonder dat u zelf uren in de keuken moet staan om de hapjes voor verjaardag Luxe borrelhapjes klaar te maken. Borrelhapje bestellen.

Borrelhapjes bestellen Nijmegen

Borrelhapjes bestellen Nijmegen

Dagverse hapjes

U kiest zelf wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Dit kunnen koude hapjes zijn, maar ook warme hapjes. En komen er een of meerdere vegetariërs op uw feestje of eet u zelf geen vlees en vis? Dan kunt u meerdere vegetarische hapjes bestellen voor uw feestelijke gelegenheid. Ook als u geen varkensvlees eet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook borrelhapjes met vlees voor u bereiden, maar dan wel zonder varkensvlees.

Altijd 100% vers

Alle borrelhapjes die wij bereiden, worden van 100% verse ingrediënten gemaakt. Bestelt u de hapjes voor uw feestje bij Cateringservicedegelegenheid, dan weet u zeker dat u uw gasten heerlijke hapjes voor kunt schotelen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapje online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Offerte Formulier

  • Verklaar uw offerte verder in de beschrijving!