Bestellen Bezorgen Catering Brielle

In de huidige periode is het, als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus, lastig om eens lekker uit eten te gaan en in goed gezelschap te genieten van een heerlijke maaltijd, gezellig samen te barbecueën, lekkere tapas te eten of lekker te borrelen met bijbehorende borrelplank of andere hapjes. Wel is er door onze aangepaste service nu de mogelijkheid om te genieten van de lekkerste gerechten, hapjes, soepen of buffetten in de luxe van jouw eigen huis, kantoor of andere locatie: Bestellen Bezorgen Catering Brielle.

Ons assortiment

Je kunt veel verschillende lekkernijen, delicatessen en zelfs volledige barbecuepakketten bestellen bij cateringservice De Gelegenheid. Zo heb je de keuze uit diverse buffetten, zoals het Italiaanse buffet, het Budget buffet, het Warm/Koud buffet en nog veel meer. Ook kun je ervoor kiezen de catering van De Gelegenheid in te schakelen wanneer je luxe borrelhapjes, salades, soepen voor op het werk. Speciale catering voor de feestdagen of lekkere maaltijden of een ontbijtje voor thuis wil laten bezorgen. In het assortiment is er voor ieder wat wils, je kunt het zo luxe of basic maken als je zelf wil.

Bestellen, Bezorgen Catering Boskoop

Wanneer je gaat bestellen bij cateringservice De Gelegenheid, wordt er bezorgd op maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00. Alle bestellingen worden in Boskoop gratis door ons bij jou thuisbezorgd! Je kunt simpelweg een bestelling plaatsen via de website en kunt de betaling online of cash af te rekenen. De bestelling wordt netjes  op locatie afgeleverd zodat je kunt genieten van de heerlijke maaltijd, het heerlijke buffet of de lekkere hapjes die je besteld hebt. Ook voor kleinere groepen kun je een bestelling plaatsen, je kunt namelijk al bij ons terecht voor een bestelling vanaf 6 personen of meer. Zo kun je ook in besloten kring met je eigen gezin of familie genieten van de smakelijke en ambachtelijke gerechten van onze cateringservice.

De services op locatie

Wanneer je klaar bent met het plaatsen van je bestelling en het aflevermoment is ingepland, komen onze chauffeurs je bestelling bij jou op locatie bezorgen. Onze service gaat zeer ver, we leveren alle producten netjes bij jou aan de deur en indien gewenst kunnen we dit ook tot in de keuken bezorgen. Wanneer je gebruik maakt van onze barbecue service, maken we de barbecue klaar voor gebruik, verzorgen we de ingrediënten voor de barbecue en leveren we deze in een koelbox aan. De volgende dag (met uitzondering van zondagen) worden alle producten weer bij je opgehaald, zo hoef je niet om te kijken naar de vuile vaat.

Onze buffetten worden warm op locatie bezorgd en het buffet wordt voor je opgebouwd. De volgende dag (met uitzondering van zondag) wordt ook hier de vuile vaat weer opgehaald, zo kun je zorgeloos genieten van onze diensten en gerechten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eens ons menu bekijken, een bestelling plaatsen of meer weten over de services die wij kunnen bieden? Kijk dan ook eens hier.

Co partner