Bestellen Bezorgen Catering Alphen aan den Rijn

Bestellen Bezorgen Catering Alphen a/d Rijn

Door het coronavirus die zich recent heeft ontwikkeld zijn er veel processen die er anders aan toe moeten gaan. Bij cateringservicedegelegenheid.nl zijn wij ook genoodzaakt om de nodige maatregelen te treffen om u op een verantwoorde en gezonde manier van dienst te zijn. De service die wij nu aan onze klanten aanbieden is dat wij uw bestellingen zullen bezorgen. Op zo een manier dragen wij ook een steentje bij om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Uit huis gaan om te genieten van een delicatesse van cateringservicedegelegenheid.nl kan dus gewoon gebeuren vanuit je huis via je luie stoel.

Wat kan U bestellen?

Bij ons zijn er vele lekkernijen die je kunt bestellen. Heb je een BBQ feestje, een klein feestje met borrelhapjes )plank of een feest met een buffet? Wij verzorgen het allemaal.  Op onze website krijg je namelijk de gelegenheid om je order te plaatsen en meteen af te rekenen. Wil jij graag contact afrekenen dan is dat ook mogelijk.

Bezorgtijden

Onze bezorgdagen zijn van maandag t/m zaterdag steeds van 08.00-20.00. Het is enorm belangrijk om de bezorgtijden goed in acht te nemen. Indien je iets bijzonders moet doorgeven, zoals je bestelling op een ander adres afgeven dan aanvankelijk was aangegeven bij je online bestelling, dan kun je dat ook telefonisch doen. Wij streven ernaar om je de beste service te verlenen. Goed om te weten is dat alles GRATIS in Alphen a/d Rijn bezorgd wordt.

Bestel vandaag nog!

Heb je zin in iets lekkers dan kun je nu al je bestelling plaatsen via onze website. Zoals eerder gesteld krijg je de gelegenheid om online of cash af te rekenen. De bezorging van je bestelling wordt netjes voor je afgeleverd!

Officieel kent Alphen aan den Rijn de volgende wijken, die tevens de postcodegebieden zijn: Oudshoorn , Ridderveld , Zegersloot , Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder , Kerk en Zanen en Rietveld .

Deze wijken zijn weer onderverdeeld in buurten, waarvan sommigen alleen in de volksmond bestaan, bijvoorbeeld:

  • Het Groene dorp is ontstaan door de oorspronkelijke groene kleur van het schilderwerk van de woningen en door de relatie met het naastgelegen “Rode dorp” (Alphenaren spreken het uit als Rooie dorp). Op de plaats waar nu het groene dorp ligt stond vroeger een dakpannenfabriek. De namen van de straten komen van die fabriek, bijvoorbeeld Pannenwerk en Kleiwerf.
  • In het Rode dorp woonden de werknemers van de vroegere dakpannenfabriek. De naam is ontstaan door de rode kleur van de dakpannen op de woningen.
  • Met het “Dorp” wordt over het algemeen het centrum bedoeld.

De meest recente wijk is Kerk en Zanen waarbij sinds 2007 wordt gebouwd aan het villapark Burggooi.

Stedenband Alphen aan den Rijn heeft een stedenband met het Zuid-Afrikaanse Oudtshoorn. De reden hiervoor is dat de plaats Alphen aan den Rijn het voormalige dorp Oudshoorn ingelijfd heeft bij de groei van Alphen aan den Rijn.

Bestellen Bezorgen Catering in Alphen aan de Rijn bestelt u oa bij: hapjesbesteld en vegetarische catering.