De barbecue recepten

Ziet u alweer uit naar de komende zomer? Genieten van het prachtige weer, aan het strand, thuis, of op vakantie. Zo’n mooie dag kan natuurlijk maar op één manier worden afgesloten; met een barbecue. De barbeque is DE manier om zo lang mogelijk te genieten van een mooie zomerse dag.

Bij Catering Service De Gelegenheid weten wij dat maar al te goed! Want wist u dat u in onze shop alles kunt bestellen voor een perfecte barbecue? Wij brengen en halen de barbecue bij u thuis, op uw bedrijf, op uw vakantiepark of zelfs op een speciale plek. Binnen een straal van 60 km doen wij dat geheel gratis. Hoe gemakkelijk is dat?

Onze recepten

Als u bij ons een barbecue bestelt, kijk dan eens goed op onze site rond voor de mogelijkheden. Wij maken gebruik van meerdere recepten.

Barbecue De Gelegenheid voorziet u van gemarineerde varkensfilet, gemarineerde kipfilet, kipsaté, hamburger Smokey Mountain en Beef hot dog.

Het pakket Populair biedt u gemarineerde speklap, kipsaté, hamburger Smokey Mountain, gemarineerde kipfilet en een heerlijke worst.

Vis- en vleesgrecepten

De Vlees en Vis variant bestaat uit 4 stuks vlees/vis per persoon. U krijgt een kangaroe pepersteak met cherry-pecanboter; bacon kipkebabs, met bourbon saus; kipsaté; een garnalenspies, zeeduivelstick en een zalmmoot.

5 Soorten premium vlees maken van uw Premium BBQ een smaakbelevenis. U kunt genieten van een ribeye, kogelbiefstuk, picanha, varkensoester en lamsrack.

De Zomerse BBQ is ook een mogelijkheid voor de echte vleeseter. Pinwheels (gevulde bavette rol), Smokey Mountain hamburger. Of wat dacht je van een gemarineerde kipfilet, kipsate en gemarineerde kogelbiefstuk? Ze liggen klaar voor de smeulende kolen.

Voor de vegetariër

Ook voor de vegetariër bieden wij een heerlijk menu. Het bestaat uit een ananasspies met een BBQrub van verse kruiden; een heerlijke groentespies; watermeloen schijf met kruiden, en een gemarineerd groente pannetje.

Voor heerlijke bbq recepten gaat u naar Catering Service De Gelegenheid!