Barbecue pizza
Bak uw pizza eens op de barbecue
Als je iemand vraagt wat zijn of haar favoriete eten is, dan staat bij velen de pizza toch wel bovenaan. Het is een Italiaans lekkernij waar vooral kinderen gek op zijn. Maar ook de meeste volwassen laten een pizza-avondje niet aan zich voorbij gaan. Wat we ook graag doen, vooral in de zomer, is barbecuen. Heeft u er wel eens over nagedacht om deze twee te combineren? Dat klinkt misschien een beetje vreemd. Maar het is een hele goede, en bovendien smaakvolle combinatie.

Pizza op de BBQ

Jazeker van de BBQ! Een barbecue is ideaal om Italiaans op te koken. Niets is toch lekkerder dan een verse pizza? Geen diepvries gedoe. Nee, zelf het verse deeg maken en beleggen met de heerlijkste ingrediënten. Kaas, paprika, rucola, ham, ananas. U kunt het beleggen met wat u wilt. Ook de kinderen zullen het prachtig vinden. Zeker als ze de Barbecue pizza later zelf mogen bakken .

Alles wat u nodig heeft is een goede barbecue en een zogenaamde pizzasteen. Deze steen legt u op het rooster. Wanneer de steen goed heet is legt u uw eigen creatie, of die van de kinderen, op de steen. Hierna is het watertandend afwachten. Met een glas bier, wijn of frisdrank in uw hand. Klinkt dat als een perfecte avond daarom neem contact met ons op

Catering Service De Gelegenheid

Wilt u eens heerlijk barbecuen op een echte goede BBQ? Wij kunnen alles leveren wat u nodig heeft voor een heerlijke avond samenzijn. Kijkt u eens op onze website voor de rijke mogelijkheden. Wij brengen de gasbarbecue bij u thuis, of zelfs naar een vakantiepark of speciale BBQ plek. Wij halen het ook weer op, allemaal gratis binnen een straal van 60 km. Bij elk pakket krijgt u er salades, saus en stokbrood bij! Voor een heerlijke avond barbecuen gaat u naar Catering Service De Gelegenheid!