Barbecue aan huis Geldermalsen
Kwalitatief goeie barbecue aan huis Geldermalsen laten bezorgen? Schakel de catering van Cateringservice De Gelegenheid in
Voor wat voor gelegenheid in het bijzonder wilt u graag kwalitatief goed eten aan huis laten bezorgen? Wellicht staat er een verjaardag op de planning of u viert een speciaal jubileum. U wilt bijvoorbeeld uitgebreid borrelen met vrienden of uw zoon of dochter gaat de eerste communie doen. In alle gevallen is het inschakelen van de barbecue aan huis Geldermalsen van Cateringservice De Gelegenheid een slimme keuze. Wij hebben ruime ervaring met zowel grote als kleine feesten. Maar ook weten we hierdoor als geen ander wat er zoal nodig is voor uw feest.

Kies uit verschillende borrelhapjes, buffetten en barbecue aan huis Geldermalsen

Of u nu op zoek bent naar een kleine versnapering, hapjes voor de lunch of een uitgebreid diner. U bent in alle gevallen bij ons aan het juiste adres. Zo leveren wij onder andere borrelhapjes, buffetten en barbecues bij u aan huis. Voorbeelden van pakketten waar u voor kunt kiezen zijn:
– Tapas
Diverse soorten buffetten
– Salades
Luxe borrelhapjes
Ook heeft u voor de BBQ de keuze uit diverse vlees- en vissoorten. U ontvangt een gratis barbecue, die wij de volgende dag weer komen ophalen (met uitzondering van zondag). Uiteraard wordt iedere vlees- of visschotel geleverd met vers brood, diverse sausjes, salades en opscheplepels.

Neem voor meer informatie contact op

Het is natuurlijk meer dan normaal dat u graag wilt weten wat de exacte kosten gaan zijn voor catering aan huis Geldermalsen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan en geef uw wensen aan ons door. Wij voorzien u van een voorstel op maat en vertellen u graag wat de mogelijkheden allemaal zijn per pakket. Naast dat u een offerte aan kunt vragen op onze website, staan we u ook graag te woord als belt met een van onze medewerkers.